Praktijk
Body-e-Motion

Afspraak: 0626078025

behandeling

★★★★★
Super behandeling ,voor herhaling vatbaar
- Edwin

Mevr

★★★★★
Ben denk ik zo;n 3 jaar geleden begonnen met Tactiel, nadat Roelinda me had aangeraden dit te doen. Ik had erg veel pijn en ben altijd rusteloos. Bij mij is Fibromyalgie geconstateerd, dus ben eigenlijk altijd moe, had ook heel veel pijn. Zodra ze begon de eerste keer voelde ik eigenlijk al gelijk verschil. Lekker ontspannen en het is heerlijk om zo aangeraakt te worden. Je hele lichaam ontspant en je voelt je heel geliefd. Je moet beginnen met 10 behandelingen en ik moet zeggen dat ik me beter voelde dan ooit. Nu volg ik elke maand een behandeling en kan echt merken wanneer het weer tijd is. De pijnen die ik nu ervaar zijn vele malen minder (je moet ook wel weten dat je niet maar door moet gaan met van alles) Dus ook wel je levensstijl aanpassen. Naar je lichaam luisteren.Maar ik vind dit echt een geweldige en lekker ontspannen ervaring. Eigenlijk adviseer ik iedereen die moeite heeft met ontspannen en die erg veel denken, en altijd tegen de klok racen, dit te doen. Het brengt je zoveel goeds. Ik wil nooit meer een behandeling missen. Roelinda is ook een fantastische behandelaar. Ze kan goed luisteren en is zeer lief voor haar patiënten. Ze steekt heel veel liefde in haar behandeling en is er helemaal voor je. Dus je voelt je wel heel speciaal. Ik ben een ander mens geworden en het is ook nog eens tijd voor jezelf, wat wil een mens nog meer.
- Cobie Pouw

Sportmassage

★★★★★
Ik ben nu voor ongeveer 3 jaar cliënt bij Body-e-Motion en ik kan wel zeggen dat de sportmassage welke ik ontvang met zeer veel professionaliteit en toewijding plaatsvindt waardoor ik elke keer weer met een ontspannen en voldaan gevoel naar huis ga. Chapeau voor jouw Roelinda!
- Chris

Stressloos

★★★★★
Body-e-Motion heeft mij persoonlijk veel ontspanning gegeven. Naast de overduidelijke ontspanningsfactor is het ook nog eens een gezonde stimulans voor de spieren. Kort gezegd een hemelse ervaring voor een goede prijs.
- Marnix

Perfect

★★★★★
Absoluut een aanrader. Roelinda straalt erg veel rust uit. Heerlijk om daar te ontspannen met een erg prettige en professionele massage. Zeker aan te raden bij stress, spierpijn e.d. Een Topper.
- Han

Ontspanningsmassage

★★★★★
Ik kan de hele wereld weer aan.. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Bart Veerbeek

Super!

★★★★★
Fantastisch!
- Ikke

rust door bars (en Roelinda)

★★★★★
Ik ga al jaren naar Roelinda toe voor een sportmassage en af en toe ook voor tactiel. Roelinda zorgt er elke keer weer voor dat ik weer pijnvrij ben. De laatste paar keren heb ik een bars behandeling gehad. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik er van moest denken. Na de eerste behandeling heb ik 2 weken goed geslapen en had ik ontzettend veel rust in mijn lijf. Nu na meer behandelingen merk ik dat ik de balans in mijn hoofd en lichaam weer terug krijg en dat ik heel goed in mijn vel zit. Deze behandeling doet heel veel met mij en het heeft mijn voorkeur gekregen boven de sportmassage. Roelinda voelt goed aan wat je nodig bent!
- Danielle

BARS methode

★★★★★
Sinds enige tijd breng ik met regelmaat een bezoek aan Roelinda cq Body E motion in Hoogeveen .. Ik leerde haar kennen op een workshop bij Lichtfontein in Appelscha .. Roelinda behandelt mij oa met de BARS methode , waarbij het de bedoeling is om vast geroeste denkpatronen los te laten ,, Roelinda is hier zeer kundig en bedreven in....Na de BARS behandeling voel ik mij dan ook enigszins bevrijd van ballast .. Hans Kuiper uit Norg ..
- Hans Kuiper

Eerste aanraking Bars

★★★★★
Mijn 1ste keer Bars ervaren. Rustgevend en werkend op diep niveau. Alle vermoeidheid openbaarde zich wat voor mij nodig en welkom was. De praktijk ruimte op zich is al een warm welkom. Ik zal zeker vaker een afspraak maken.
- Mario Fortunati

Eerste aanraking Bars

★★★★★
Het was mijn 1ste kennismaking met de Bars massage. De ontvangst in de praktijk gaf mij al een warm en veilig gevoel. De Bars heeft me rust gebracht in mijn hoofd en lichaam. Ik kon eindelijk weer beter slapen. Ik heb Roelinda ervaren als een warm, zuiver en zeer fijn persoon en zal zeker vaker een afspraak maken bij haar.
- Mario Fortunati

ACCES BARS

★★★★★
Mijn eerste acces bars behandeling gehad. Na veel gebeurtenissen in het verleden waren er nog diepe wonden die omringd waren door een muur. Roelinda heeft deze muur doorbroken. Dit heeft geresulteerd in veel ontspanning en zelfs een goed evenwicht in mijn gelaatsuitdrukking. Kortom diep onder de indruk van deze behandeling en natuurlijk de behandelaar. In één woord.. Top
- Raimond