Praktijk
Body-e-Motion

Afspraak: 0626078025

Voor bedrijf of instelling

Aanraken is een levensbehoefte voor ieder mens!

Zodra iemand “ patiënt” word of in een zorginstelling komt te wonen of te logeren, zien we dat aanraken een geheel andere dimensie krijgt. En lijkt er voor andere dan de noodzakelijke dagelijkse aanraking tijdens de verzorging geen plaats en tijd meer te zijn. We vergeten als patiënten, dat we behalve ziek, beperkt of ouder worden ook een mens zijn met onze noden en behoeften.Een aandacht, volle aanraking en zachte massage kan een enorme bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Massage helpt te ontspannen, tot rust te komen en tot een beter zelfbeeld. En heeft het een positief effect op het algehele gevoel van welbevinden. Ieder mens heeft behoefte aan een positieve en liefdevolle aanraking.

 

Body-e-motion kan hierin de medewerkers en/of de vrijwilligers van uw bedrijf of instelling opleiden. En de medewerkers aan de hand van een duidelijke PowerPoint en reader leren fijne, liefdevolle en respectvolle hand en voetmassage te geven aan uw cliënten. Dit kan in twee dagdelen of avonden. Body-e-motion heeft al vele cursussen gegeven aan de vrijwilligers van het Hospice, waarbij veel positieve feedback is gegeven door de vrijwilligers en gasten van het Hospice.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met mij op!

info@body-e-motion.nl

 

Massage cursus

Altijd al willen leren masseren? Dan bent u hier aan het goede adres. Wat kunt u verwachten? We gaan in een dagdeel  de basis leren van sport /ontspanning massage. Daarbij zorgt u zelf voor een model en kan er als bijvoorbeeld partners ook afgewisseld worden zodat u beide elkaar leert masseren. En voor alle materialen die nodig zijn word gezorgd.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met mij op!