Praktijk
Body-e-Motion

Afspraak: 0626078025

Acces Bars®

Wat zijn de Bars® van Access Consiousness?

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven? Wat zou dat zijn? Je relaties? Je gezondheid? Je lichaam? Je energie of Je Trauma`s minder je leven laten bepalen?

Wat is deze unieke methode?
Deze unieke methode heet The acces Bars.
De Bars is een eenvoudig proces van ongeveer 90 minuten waarmee je alles in je leven kan verbeteren.

Op je hoofd bevinden zich 32 punten. Deze bevatten alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over gehad hebt, in dit leven of wellicht nog ervoor. Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt op dat gebied. En het beperkt jou om met gemak iets anders te laten verschijnen in je leven. Bars wordt dus gebruikt om veranderingen te bewerkstelligen in alle gebieden van jou en je leven. En laat de energie weer vrij stromen op deze punten. Hoe meer beperkende gedachtes eraf mogen , hoe dichter je bij je ware ik kunt komen. En kunt gaan voelen en ervaren wie ben ik nou eigenlijk, wat vind ik belangrijk en waar word ik blij en gelukkig van. 

In het ergste geval voel je je heerlijk ontspannen zoals na een heerlijke massage en in het beste geval verandert je leven ten goede. 

  • *Haalt stress weg
  • *Kalmeert je gedachten zodat je rust en weer overzicht hebt
  • *Meer gemak in ieder gebied van je leven
  • *Je voelt je gelukkiger en hebt weer zin in het leven
  • *Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier
  • *Betere relaties met anderen en met jezelf
  • *Verbetert je gezondheid
  • *Verbetert nog heel veel meer

Laat jezelf een sessie Bars ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Met het runnen van de BARS geef je je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelf genezend vermogen zijn werk te laten doen!

Naast het de hoofdbehandeling van alle energie punten , word er ook gekeken naar de energie blokkades in het lichaam. En deze worden , als ze tijdens de behandeling zich aandienen, behandelt.

Wil je zelf Bars ondergaan en uitvinden wat het voor jou doet? Neem dan contact met me op!