Massagepraktijk
Body-e-Motion

Afspraak: 0626078025

Intuïtieve Massage / Healing 90 min

Wat houdt een Intuïtieve massage en healing in.  Ik werk in een energetisch veld, breng iets in balans, werk aan belemmerende energieën en breng  deze in balans! Dit door het masseren van je fysieke lijf, energie behandeling van je energetische lijf en door gesprekken die daaruit ontstaan. We kijken waar de behoefte ligt op dat moment. En welk deel de meeste aandacht vraagt.

Jij als mens bestaat uit meer bestaat dan alleen je fysieke lichaam. Alles is energie. Als mens ben je een energetisch geheel, dat is ook wetenschappelijk onderbouwd. Dat energetisch geheel staat in relatie met de wereld om je heen, waar veel energieën invloed hebben op jouw eigen energie.

We kunnen daar allemaal wel voorbeelden van geven. Verstoringen hebben hun weerslag op het fysieke lichaam en de mentale staat. Het gaat erom het evenwicht terug te brengen. Hiermee gaan we aan het werk tijdens de behandeling. Door soms wat spieren los te maken, zachte massage om weer in contact te komen met je lijf en de balans te herstellen tussen je denken en je lijf. Wat die zijn één en hoe meer je durft te gaan voelen , hoe meer je leert om thuis te komen bij jezelf.

Ook is het mogelijk om een kaartje te trekken en eens te kijken wat hierin wordt verteld. We stemmen samen af wat jij nodig hebt en kijken tijdens de behandeling waar de energie en je lichaam ons naar leidt. Intuïtieve massage en healing zorgen voor diepe ontspanning en rust; voor een ‘reset’ van het systeem van lichaam, geest en energetisch veld.