Praktijk
Body-e-Motion

Afspraak: 0626078025

Roelinda Tip - Praktijk Body-e-motion

Behandelaar

Bedankt voor uw bezoek aan mijn website! Mijn naam is Roelinda Tip en ik heb al vele jaren ervaring met massage en coaching. In het speciaal onderwijs ben ik begonnen met mijn massages door daar kinderen, die erg veel behoefte hadden aan een stukje ontspanning, voetmassages te geven. Door deze ervaringen ben ik mij nog meer gaan verdiepen in wat ik voor deze kinderen en de mensen om mij heen zou kunnen betekenen.

Daarom ben ik een sportmassage opleiding gaan volgen voor een goede basiskennis. Vervolgens nog opleidingen vele andere opleiding voor andere varianten op massage gebied ( tactiel stimulering, hotstone, ontspanningsmassage en voetreflex) Maar ook een cursus om de behandeling Acces Bars te kunnen geven, wat een grote bijdrage levert aan uw herstel en het verwerken van vele problemen/trauma`s.

Daarnaast heb ik al meerdere jaren ervaring als wandelcoach en het begeleiden van cliënten in mijn praktijk. Cliënten kwamen meestal eerst voor een massage, maar tijdens de behandeling werd vaak duidelijk waar de onderliggende problemen zaten. Door dit samen aan te kijken, te erkennen en te behandelen en het daardoor samen op te lossen.

Door het teveel in je hoofd zitten en je lijf niet te voelen, ontstaan er vaak fysieke problemen waarmee je lichaam je waarschuwt dat je aan het werk mag. Door de gesprekken, intuïtieve massage, healing en/of de acces bars kunnen we er weer voor zorgen dat je weer meer in balans komt. En je kunt voelen en zien waar jou struikelblokken, aandachtpunten en de kern ligt van jou probleem. Maar vooral ook waar jou kracht en pluspunten liggen.

Body-e-motion, voor een goede balans tussen lichaam en geest!

SONY DSC