Massagepraktijk
Body-e-Motion

Afspraak: 0626078025

 

 

Roelinda Tip

Behandelaar

Bedankt voor uw bezoek aan mijn website! Mijn naam is Roelinda Tip en ik heb al verscheidende jaren ervaring met massage. In het speciaal onderwijs ben ik begonnen om kinderen, die erg veel behoefte hadden aan een stukje ontspanning, voetmassages te geven. Door deze ervaringen wilde ik mij nog meer gaan verdiepen in wat ik voor deze kinderen en de mensen om mij heen zou kunnen betekenen.

Daarom ben ik een sportmassage opleiding gaan volgen voor een goede basiskennis. Vervolgens nog opleidingen voor Hotstone en ontspanningsmassages. Omdat het smaakte naar meer is ben ik uitgekomen bij de Tactiel Stimulering. Deze opleiding gebruikte ik niet alleen volop in mijn werk in het speciaal onderwijs met zeer goede resultaten, maar ook bij massagepraktijk Body-e-Motion. Nieuw bij Body-e-motion is de behandeling Acces Bars, wat ook een grote bijdrage levert aan uw herstel.

Daarnaast ben ik bezig mij verder te ontwikkelen op het gebied van coaching ( zie www.stap4stapcoaching.nl ), een mooie uitbreiding in mijn praktijk waardoor ik nog meer voor u zou kunnen betekenen.

Voor de Tactiel Stimulering ,Sportmassage en coaching volg ik nog regelmatig bijscholingen, om zo goed op niveau te blijven en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied ook weer te kunnen toepassen.

 

SONY DSC