Massagepraktijk
Body-e-Motion

Afspraak: 0626078025

270x157_OntspanningsMassage

SONY DSC

Ontspanningsmassage

Even een momentje voor uzelf, even alles vergeten en volledig tot rust komen. Dat kan met een ontspanningsmassage! Een massage waarbij ontspanning de hoofdrol speelt. De bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen worden bevorderd. Na een ontspanningsmassage voelt u zich als herboren. Een ontspanningsmassage is een massage gebaseerd op de klassieke massage, waarbij op een rustige respectvolle manier diverse massagetechnieken worden toegepast.

De strijkingen en knedingen in een rustig tempo zorgen ervoor dat u een verbeterde doorbloeding krijgt en dat de afvalstoffen sneller verdwijnen. Deze maken plaats voor nieuwe energie. Deze massage zorgt voor een grote fysieke en mentale ontspanning waardoor gevolgen van stress (zoals stijve spieren in nek/rug, slaapproblemen of spanningshoofdpijn) worden verminderd.

Er wordt bij een ontspanningmassage gewerkt met warme olie. En daarnaast wordt er ontspannende muziek gedraaid. De ruimte aangenaam verwarmd en word u heerlijk toegedekt met handdoeken.  Dit alles zorgt voor de optimale ontspanning, zodat u volop kunt genieten.

 

* Voor prijzen zie prijslijst